Referat: Norbergs AIF - Skiljebo SK

Ingen Adam, pga halsont.
Så förmiddagen gick åt till att jaga målvakt ... utan att lyckas.
Men Vilmer och Sainey offrade sig och stod varsin halvlek, med beröm godkänt.

Första halvlek så låg vi lite fel i positioner där de satte igång sitt spel (långbollar) med för stora avstånd mellan försvar och mittfält. Detta gjorde att de vann i princip alla andra bollar och kunde stätta tryck.
Deras ledningsmål kom efter en onödig frispark, som lyftes in och lite tilltrasslat så fick dem en tå på bollen och 1-0 var ett faktum.

Andra halvlek så var den inte gammal och de kom i kontring, Sainey kom på mellamhand, halkade och de kunde lyfta in 2-0.
Minuten efter så gör vi en omställning, men en perfekt långboll (Ledion?/Filer?) till Elton som sprintar i från sin back och placerar snyggt in 2-1.
Nu tar vi över spelet och trycker ner dem djup på sin planhalva, och deras attacker tar vi snabbt om hand om.
I mitten av andra kommer matchens delikatess: Ledion bryter högt upp, slår djupledspass till Elton som håller undan sin back, snett in central där Noah klipper till direkt och stänker in 2-2 vid bortre stolpen!
Väldigt snyggt spel!

Nu börjar killarna bli trötta, både vi och Norberg,. det är mycket fasthållningar, tjuv-nyp och mer-å-mer hårda ord yttras.
Tyvärr var domaren osäker (inte bara i denna situation utan under hela matchen), och tar inte tag i det.
Det blir mer och mer irriterat både hos våra spelare och Norbergs. Spelmässigt så är det ändå vi som för matchen, och med bara ett par minuter kvar skjuter Rebin från långt håll, får en hög boll-bana som går över målvakten: 2-3!!!
Killarna blir överlyckliga (ungefär vi har vunnit champions league), och några psykar/säger väl valda ord till sina motståndare. När slutsignalen går så blir det ett uruselt uppförande från många av våra spelare och Norberg.
Hårda ord och gester gör att denna seger känns oerhört surt och man skäms som lagledare för SSK.

Jag skällde ut killarna (ordentligt) efter matchen (ni vet vilka ni är som är berättigad min ilska) och vill inte ha spelare som inte kan behärska sig eller uppför sig. Det blir inga matcher får några av er på ett tag, och vi kommer prata med er separat efter träningar.